Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Tiendweg Oost in Lekkerkerk 2941 BV

Tiendweg Oost

2941 BV Lekkerkerk
Vraagprijs € 385.000,- k.k.
0180-684555

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Een eigen huis laten bouwen in Lekkerkerk, met aan de ene kant het dorp en aan de andere kant het groene polderlandschap van de Krimpenerwaard, klinkt goed toch!
Wie droomt er niet van, een huis laten ontwerpen en helemaal te bouwen naar zijn of haar specifieke wensen? Het kan bij deze kavel....
Lees meer

Omschrijving

Een eigen huis laten bouwen in Lekkerkerk, met aan de ene kant het dorp en aan de andere kant het groene polderlandschap van de Krimpenerwaard, klinkt goed toch!
Wie droomt er niet van, een huis laten ontwerpen en helemaal te bouwen naar zijn of haar specifieke wensen? Het kan bij deze kavel. U bent helemaal vrij om uw eigen architect en aannemer te kiezen!!

We bieden een riante bouwkavel aan met een kadastrale oppervlakte van circa 1.500 m², naast een schitterende woning heeft u dus ook nog een heerlijk stuk tuingrond tot uw beschikking.

De bouwkavel is gelegen aan de Tiendweg Oost in Lekkerkerk, deze aan de rand van het dorp gelegen ‘polderweg’ loopt zo de polder in.

De dorpskern van Lekkerkerk is op vijf minuten fietsen gelegen.
In Lekkerkerk vindt u diverse winkels, sportverenigingen en andere voorzieningen. Met de auto zijn Rotterdam, op 25 minuten, en Gouda, op 20 minuten, redelijk snel te bereiken.

Planinformatie:
De kavel is thans gelegen in het bestemmingsplan “Tiendweg Oost, ten westen van 1 Lekkerkerk ” wat recentelijk is vastgesteld door de Gemeente Krimpenerwaard.

Afmeting:
De bouwkavel heeft een totale (geschatte) kadastrale oppervlakte van circa 1.500 m². De breedte is circa 24 meter en de diepte circa 62 meter. Tot het eigendom behoren ook een gedeelte van de weg en de sloot.

Het bouwvlak is circa 15 meter bij 20 meter groot.

De landmeetkundige-dienst van het Kadaster zal na de verkoop en levering de kavel in komen meten. Dan zal de definitieve perceelsoppervlakte worden vastgesteld. Dit zal echter geen aanleiding tot enige verrekening kunnen geven.

Onderzoeksrapporten:
Op het perceel zijn in opdracht van de verkoper de navolgende onderzoeken uitgevoerd: een verkennend bodemonderzoek, Ecologisch onderzoek, Archeologisch onderzoek en Akoestisch onderzoek. Hieruit blijken geen belemmeringen om op het perceel een woonhuis te bebouwen.

Op verzoek kunnen we u een afschrift van bovenstaande onderzoeken toe mailen. Tevens zijn deze te downloaden op de website van de gemeente Krimpenerwaard onder het kopje bestemmingsplannen.

Bouwstijlen:
De bouwstijl is vrij, mits wordt voldaan aan de eisen van de Welstandscommissie en het bepaalde in het Bestemmingsplan. De woning mag een maximale goot- en (nok) hoogte hebben van (respectievelijk 6 en 9 meter), de maximale inhoud bedraagt 650 m³.

De oppervlakte aan bijgebouwen bedraagt conform het bestemmingsplan maximaal 50 m².

Aanbieding en oplevering:
De koopsom van deze kavel is op basis van kosten koper. De overdrachtsbelasting (in deze situatie 6 % over de koopsom) en de kosten van de notaris voor het opstellen van de akte van levering en de hypotheekakte komen voor rekening van de koper.

De kosten van de verkopend makelaar worden betaald door de verkoper.

De kavel wordt overgedragen in de huidige staat (grasland). Koper dient het gehele bouwproces inclusief het aansluiten op de nutsvoorzieningen zelf te (laten) regelen en te bekostigen.

De kavel dient uiterlijk binnen 4 maanden na ondertekening van de koopovereenkomst notarieel overgedragen te worden.

Recht van gunning en kennismaking met verkoper:
Verkoper is de eigenaar van de naastgelegen plantenkwekerij / tuincentrum en hoveniersbedrijf. Het spreekt voor zich dat een verkoper dan nog met meer belangstelling kijkt wie zijn nieuwe buren worden. Verkoper hecht daarom veel waarde aan een goede verstandhouding en zogenaamde ‘klik’ die hij graag heeft met zijn nieuwe buren. Daarom behoud de verkoper zich het uitdrukkelijk ‘recht van gunning’ en stelt het bijzonder op prijs om voorafgaand aan het sluiten van de koopovereenkomst met u als koper kennis te maken.

In de koopovereenkomst en akte van levering zal de navolgende bepaling worden opgenomen:
Koper en diens rechtsopvolger zal op straffe van een direct opeisbare boete van € 50.000,- (zegge vijftigduizend euro) nimmer bezwaar of beroep kunnen aantekenen tegen de vestiging, en / of bedrijfsvoering in de meest ruime zin van het woord (waaronder ook begrepen (milieu) vergunningen / ontheffingen e.d.) die de exploitatie en bedrijfsvoering van de plantenkwekerij / tuincentrum en hoveniersbedrijf van verkoper of diens rechtsopvolger kunnen beperken.

Deze bepaling zal als kwalitatieve verplichting worden opgenomen in de akte van levering. Waardoor deze bij verkoop van de kavel ook weer dient te worden opgenomen in de volgende overeenkomst.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1500 m² Kadasteroppervlakte 1500 m² Kadastrale gegevens Gemeente Lekkerkerk Sectie C Perceelnummer 9788 Oppervlakte 1500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Tiendweg Oost, 2941 BV Lekkerkerk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.