Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kerkweg Nabij 147 in Ouderkerk Aan Den IJssel 2935 LA

Kerkweg nabij 147

2935 LA Ouderkerk aan den IJssel
€ 400.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

*** Deze kavel wordt verkocht op basis van inschrijving, bieden vanaf € 400.000,- k.k. ***

Je eigen vrijstaande droomwoning bouwen midden in het groene polderlandschap op een riant perceel van maar liefst circa 11.424 m²! Geheel je eigen ontwerp en met je eigen aannemer.

Het stuk land bestaat uit drie percelen welke tezamen te koop worden aangeboden. Bijna 800 m² van het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

*** Deze kavel wordt verkocht op basis van inschrijving, bieden vanaf € 400.000,- k.k. ***

Je eigen vrijstaande droomwoning bouwen midden in het groene polderlandschap op een riant perceel van maar liefst circa 11.424 m²! Geheel je eigen ontwerp en met je eigen aannemer.

Het stuk land bestaat uit drie percelen welke tezamen te koop worden aangeboden. Bijna 800 m² van het perceel heeft de bestemming wonen gekregen en circa 140 m² hiervan is aangewezen als bouwvlak. Ruimte genoeg dus om de woning van je dromen te realiseren!

De grond tussen het bouwvlak en de rustige weg is aangewezen met de bestemming ‘tuin’. Door de riante oppervlakte (circa 1.200 m²) en de gunstige ligging (zuidwesten) is van deze ‘tuinlocatie’ veel moois te maken. Het overige grasland heeft een agrarische bestemming waarop geen bebouwing mogelijk is.

De bouwkavel is gelegen aan een zeer rustige weg (Kerkweg) op circa 1 kilometer afstand van de bebouwde kom. De dorpskern met diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportverenigingen liggen op fietsafstand, Rotterdam en Gouda zijn met de auto met 20 minuten te bereiken.

Al met al is dit de kans om je eigen droomhuis op een unieke locatie te bouwen!

Planinformatie
De kavel is thans gelegen in de bestemmingsplannen "Compensatiewoning ZWR 9 nabij Kerkweg 147", welke recentelijk is vastgesteld door de gemeente Krimpenerwaard, en "Buitengebied Ouderkerk aan den IJssel 2013"

Genoemde bestemmingsplannen zijn beschikbaar via de website van de gemeente Krimpenerwaard (www.krimpenerwaard.nl) en via ons kantoor op te vragen. Ter verduidelijking hebben wij de bestemmingsplankaart aan deze verkoopdocumentatie toegevoegd.

Afmeting
De bouwkavel bestaande uit twee kadastrale percelen heeft een totale kadastrale oppervlakte van circa 11.424 m². De breedte is ongeveer 144 meter en de diepte is om en nabij de 80 meter. Tot het eigendom behoren ook de aanwezige sloten.

Het bouwvlak is circa 11 meter bij 13 meter groot.

Overig
Om het bouwvlak ten volle te kunnen benutten dient er een (gedeelte) van een sloot gedempt te worden. Het gedempte oppervlakte aan water dient elders door ontgraving of verbreding van een bestaande sloot te worden gecompenseerd. Hiervoor dient een melding te worden gedaan bij het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Deze handelingen / werkzaamheden dienen door de koper te worden uitgevoerd en bekostigd.

Onderzoeksrapporten
In 2015 is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd hieruit is onderstaande conclusie voortgekomen:
"Uit het verkennend bodemonderzoek komt naar voren dat de projectlocatie kan worden aangeduid als ‘verdacht’. Er zijn een aantal lichte verontreinigingen en één matige verontreiniging geconstateerd. Bovendien kan niet worden uitgesloten dat de slootdemping matig tot sterk verontreinigd is. Aanbevolen wordt om bij herinrichting van de locatie ter plaatse van de slootdempingen passende (sanerings-)maatregelen te nemen".

Mogelijkerwijs kan de gemeente bij de aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning) vragen een verkennend bodemrapport aan te leveren die jonger is dan drie jaar.

Bouwstijlen
De bouwstijl is vrij mits voldaan wordt aan de eisen van de Welstandscommissie en het bepaalde in het Bestemmingsplan. De woning mag een maximale nok- en goothoogte hebben van respectievelijk 9 en 4 meter, de maximale inhoud bedraagt 650 m³. Het bijgebouw mag maximaal 75 m2 groot zijn.
Indien gewenst kan het bouwwerk worden vergroot met een kelder of een vergunningsvrij bouwwerk.

Koper is geheel vrij om zelf te kiezen voor een architect en aannemer.

Aanbieding en oplevering
De verkoop van deze kavel zal geschieden op basis van inschrijving, Deze inschrijving zal sluiten op 28 juni 2019 om 12:00 uur, biedingen beneden de €400.000,- worden niet in behandeling genomen. Verkoper behoud zich ten alle tijden het ‘recht van gunning’.

De koopsom van deze kavel is op basis van kosten koper. De overdrachtsbelasting (bedraagt in deze situatie 6% over de koopsom) en de kosten van de notaris voor het opstellen van de akte van levering en de hypotheekakte komen voor rekening van koper.

De kavel dient uiterlijk binnen 3 maanden na ondertekening van de koopovereenkomst notarieel overgedragen te worden, dit zal geschieden via Lint Notarissen in Bergambacht (notaris benoemd in dit project).

Waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom en dient binnen 4 weken na ondertekenen van de koopovereenkomst te zijn voldaan bij de eerder benoemde notaris.

De kavel wordt overgedragen in de huidige staat (grasland). Koper dient het gehele bouwproces inclusief het aansluiten op de nutsvoorzieningen zelf te (laten) regelen en te bekostigen.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs € 400.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 11424 m² Kadasteroppervlakte 11424 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ouderkerk aan den ijssel Sectie B Perceelnummer 4314 Oppervlakte 5543 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Ouderkerk aan den ijssel Sectie B Perceelnummer 4178 Oppervlakte 5881 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kerkweg nabij 147, 2935 LA Ouderkerk Aan Den IJssel

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.