Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Benedenkerkseweg 108 A in Stolwijk 2821 LE

Benedenkerkseweg 108 a

2821 LE Stolwijk
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Onder bod

Omschrijving

Wat een leuk huis op een prachtige landelijke locatie en omgeven door een prachtige tuin. Deze houten woning is uitgevoerd met een lichte woonkamer en drie slaapkamers, en dat alles op de begane grond.

Een woning waar je prima in kunt wonen, maar de kavel kan eveneens een prachtige locatie zijn om een nieuwe woning te bouwen. Het huidige bestemmingsplan staat de bouw van een woning...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1961 Woonoppervlakte 77 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Wat een leuk huis op een prachtige landelijke locatie en omgeven door een prachtige tuin. Deze houten woning is uitgevoerd met een lichte woonkamer en drie slaapkamers, en dat alles op de begane grond.

Een woning waar je prima in kunt wonen, maar de kavel kan eveneens een prachtige locatie zijn om een nieuwe woning te bouwen. Het huidige bestemmingsplan staat de bouw van een woning met een inhoud van 700 m3 toe.
Ondanks haar landelijke ligging is de dorpskern van Stolwijk met winkels, basisscholen, buitenzwembad en openbaar vervoer op slechts 1,5 kilometer afstand van de woning gelegen. Steden zoals Gouda, Rotterdam en Utrecht zijn eveneens goed bereikbaar.

Kortom, heeft u er altijd al van gedroomd om landelijk te wonen met alle voorzieningen in de nabijheid gelegen? Dan is dit uw kans!

Uitvoering
De woning is op staal gefundeerd (zonder paalfundering) en vrijwel geheel in houten wanden opgetrokken. Isolatie is beperkt toegepast in de wanden. De houten kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd met dubbele beglazing.

Keuken
De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en heeft een eenvoudig karakter. De keukenapparatuur bestaat voornamelijk uit losse apparatuur.

Sanitair
Het sanitair in de woning is netjes maar sober uitgevoerd. De badkamer heeft douche gelegenheid, en er is een separaat toilet aanwezig.

Installaties
De woning wordt verwarmd middels enkele gaskachels. Het warme water geschiedt doormiddel van een separate geiser.

Tuin en omgeving
De woning is gelegen aan een buurtweg net buiten de dorpskern van Stolwijk. De Benedenkerkseweg heeft een gevarieerde lintbebouwing en heeft uitzicht over het zo typerende polderlandschap van de Krimpenerwaard.
Enkele jaren geleden is er een ruime dam aangelegd die het perceel op een plezierige wijze ontsluit op de openbare weg. Parkeergelegenheid is dan ook op eigen terrein aanwezig. De tuin is bijzonder fraai, en met veel zorg aangelegd en onderhouden. Er zijn rondom de woning diverse heerlijke plekjes te vinden waar je heerlijk kan zitten. Heerlijk in de zon of lekker verkoelend in de schaduw, u vindt ze hier allemaal.
Achter de woning staan een tweetal houten schuren / garage. Heerlijk voor een stukje berging van fietsen en tuingereedschap. Op de schuurdaken zijn nog wel asbesthoudende golfplaten gelegen.

Bestemmingsplan
Het gemeentelijke bestemmingsplan geeft aan het erfperceel de hoofdbestemming ‘Wonen’ en de dubbelbestemming ‘Waarde-archeologie’. De maximaal te bouwen inhoud van een nieuwe woning bedraagt 700 m3.

Voor meer informatie omtrent de bestemming en de (bebouwings) mogelijkheden van het perceel verzoeken wij u kennis te nemen van de website Ruimtelijkeplannen.nl of rechtstreeks met de Gemeente Krimpenerwaard.

Bodemkwaliteit
Voorafgaand aan de verkoop is er in opdracht van de verkopende partij een bodemonderzoek uitgevoerd. Op verzoek kunnen we het gehele digitale rapport aan u emailen. Op het kadastrale uittreksel is nog een aantekening Wetbodembescherming opgenomen, deze heeft betrekking op de gehele Benedenkerkseweg en geeft in dat kader geen specifieke bijzonderheden.

In de koopovereenkomst verklaart u als koper bekend te zijn met deze bodeminformatie en zal er een vrijwaring voor verkoper worden opgenomen.

Wilt u binnen kijken?
Om een juiste indruk te krijgen van de ruimte, de indeling en de sfeer nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging van deze woning.

Kadastraal
Gemeente Stolwijk, sectie B, nummer 2161, tezamen groot 1 are en 107 centiare (1.107 m2).

Bij het eigendom behoort zoals gebruikelijk is aan de Benedenkerkseweg ook slootwater (tot de helft van de zogenaamde voorwetering en de voorgelegen weg (ca. 320 m2).

Door het erfperceel lopen de gebruikelijke nutsleidingen en de riolering. Hiervoor zijn dan ook zakelijke rechten gevestigd.
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1961 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 77 m² Perceeloppervlakte 1107 m² Externe bergruimte 26 m² Inhoud 273 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser huur Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand hout, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeeroppervlakte 11 m² (400 bij 280) Totaal aantal garages 1 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Stolwijk Sectie B Perceelnummer 2161 Oppervlakte 1107 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Benedenkerkseweg 108 a, 2821 LE Stolwijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring