Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 8) in Stolwijk 2821 AC

Bouwnummer (Bouwnummer 8)

2821 AC Stolwijk
Koopsom € 635.000,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

22 nieuwbouw woningen aan de Tentweg te Stolwijk!
Fase 1 bestaat uit 11 van de 22 woningen. De inschrijving hiervan is gesloten. Zodra er meer informatie bekend is over start verkoop van fase 2, dan zal dat onder andere hier worden vermeld. 

Fase 1 van het project Tentweg Stolwijk bestaat uit elf woningen verdeeld over vier rijwoningen, vier twee-onder-één kap woningen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 170 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

22 nieuwbouw woningen aan de Tentweg te Stolwijk!
Fase 1 bestaat uit 11 van de 22 woningen. De inschrijving hiervan is gesloten. Zodra er meer informatie bekend is over start verkoop van fase 2, dan zal dat onder andere hier worden vermeld. 

Fase 1 van het project Tentweg Stolwijk bestaat uit elf woningen verdeeld over vier rijwoningen, vier twee-onder-één kap woningen en drie vrijstaande woningen, voor elk wat wils dus! Uiteraard kunt uw woning volledig naar eigen wens uitvoeren in overleg met de aannemer zijn daarvoor diverse opties vast uitgewerkt. 
De woningen zullen gerealiseerd worden door Den Dunnen Bouwonderneming BV uit Hardinxveld Giessendam. 

De woningen worden uitgevoerd met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Hiermee bent u al klaar voor de toekomst! Om dit te realiseren worden de woningen op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht. De woningen worden voorzien van de meest energiezuinige apparatuur die er is, zoals een A+++  warmtepomp en zonnepanelen. De zonnepanelen op de woning leveren minimaal zoveel energie om de woning te verwarmen en van warm water te voorzien. Ook wordt er hoogwaardige isolatie en driedubbele beglazing toegepast en wordt er warmte teruggewonnen uit het verlies dat ontstaat bij het douchen en ventileren.

Leven en wonen aan de Tentweg betekent dagelijks genieten van het prachtige en open polderlandschap. Het nieuwbouwplan wordt ruim opgezet en alle woningen zijn gesitueerd aan het water. De ligging van de Tentweg is ideaal, via de uitvalswegen rijdt u zo richting Gouda, Krimpen aan den IJssel en Schoonhoven.

Ziet u zich al wonen in één van de woningen in de groene en waterrijke omgeving aan de Tentweg? Vanuit de woonkamer kunt u straks genieten van  het prachtige uitzicht over de polder. 
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 635.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 170 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Volledig geïsoleerd en driedubbel glas Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk en parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 8), 2821 AC Stolwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.