Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bilwijkerweg 71 in Stolwijk 2821 SE

Bilwijkerweg 71

2821 SE Stolwijk
Vraagprijs € 235.000,- k.k.
0180-684555

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 121 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Klussers opgelet! Op zoek naar een uitgebouwde, lichte woning met garage en een heerlijke ruime tuin die je helemaal naar eigen smaak kunt inrichten?

Deze ruime hoekwoning, uit de jaren zestig, is gelegen in Stolwijk nabij voorzieningen zoals winkels, sportverenigingen en basisscholen....
Lees meer

Omschrijving

Klussers opgelet! Op zoek naar een uitgebouwde, lichte woning met garage en een heerlijke ruime tuin die je helemaal naar eigen smaak kunt inrichten?

Deze ruime hoekwoning, uit de jaren zestig, is gelegen in Stolwijk nabij voorzieningen zoals winkels, sportverenigingen en basisscholen. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. In deze uitbouw is de keuken geplaatst, hierdoor is er een ruime, L-vormige living ontstaan. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant en de schuifpui aan de zijkant is de ruimte lekker licht. De gashaard in het midden van de kamer geeft op de donkere dagen een gezellige sfeer.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een mooi formaat en twee van de drie zijn voorzien van inbouwkasten. Op de tweede verdieping is een extra kamer gemaakt, voorzien van een wastafel en dakkapel.

De ruime tuin ligt aan de voor-, zij- en achterkant van de woning. Aan de achterkant van de tuin bevindt zich de garage met daarvoor een oprit, waardoor je 1 a 2 auto’s kunt parkeren op eigen terrein.

Uitvoering
De woning is uitgevoerd met (hard)houten kozijnen, welke gedeeltelijk zijn voorzien van dubbele beglazing.

Keuken
De L-vormige keuken is uitgevoerd met kunststof aanrechtblad. De deurtjes zijn van hout, waardoor het eventueel mogelijk is deze te verven. De keuken is voorzien van een 4-pits fornuis, koel- en vrieskast, afzuigkap en close-in boiler.

Sanitair
Het sanitair in de woning bestaat uit een toilet op de begane grond en een badkamer op de eerste verdieping. Daarnaast zijn twee slaapkamers voorzien van een wastafel. De badkamer is voorzien van een zitbad met douche, wastafel en een toilet.

Installaties
De woning wordt verwarmd middels een Cv-installatie (merk: Nefit, bouwjaar: omstreeks 2004) met radiatoren. In de woonkamer is tevens een gashaard aanwezig. De voornoemde Cv-ketel levert eveneens het warme water in de woning, het warme water in de keuken wordt geleverd door een boiler.

Tuin en omgeving
Door de grootte en de gunstige ligging van de tuin kan je werkelijk op elk moment van de dag van de zon genieten. Achter en naast de woning zijn een gefundeerd terras aangelegd. De overige tuin is deels bestraat en grotendeels begroeit. Als deze wordt opgeknapt valt zijn formaat pas echt op.
Dankzij de oprit en garage kan je ervoor kiezen om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.

De woning ligt op een steenworp afstand van het centrum van Stolwijk. Ook de andere voorzieningen zoals basisscholen, sportverenigingen en het park ‘De Hennepakkers’ liggen op nog geen 5 minuten fietsen. De grotere steden Gouda, Utrecht en Rotterdam liggen op 20 en 30 minuten rijden met de auto.

Kadastraal
Gemeente Stolwijk, sectie D, nummer 4532, groot 3 are en 73 centiare (373m2)

Nadere informatie
In de koopovereenkomst van deze woning worden onderstaande clausules opgenomen.
 
Nimmerbewoningsclausule:
Koper is ermee bekend dat verkoper(bewindvoerder) het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper(bewindvoerder) derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper(bewindvoerder) op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning grotendeels meer dan 45 jaar oud is wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor het dak, de fundering, bouwkundige constructie, vloeren, de leidingen van elektriciteit, water en gas, de riolering en de eventuele afwezigheid van aantasting door schimmels en de eventuele afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon) gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken. Eventuele gebreken worden geacht in de koopprijs te zijn verdisconteerd.

Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/ materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien.
In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.  

 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 235.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning hoekwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 121 m² Perceeloppervlakte 373 m² Inhoud 428 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel, Elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel, Gashaard C.V.-Ketel Combi (Gas Combiketel uit 2007, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Kwaliteit tuin verwaarloosd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Stolwijk Sectie D Perceelnummer 4532 Oppervlakte 373 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Bilwijkerweg 71 in Stolwijk 2821 SE Bilwijkerweg 71 in Stolwijk 2821 SE Bilwijkerweg 71 in Stolwijk 2821 SE Bilwijkerweg 71 in Stolwijk 2821 SE

Download PDF

3D Plattegrond

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Bilwijkerweg 71, 2821 SE Stolwijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.