Mijn favorieten

Stille verkoop


Sommige woningbezitters besluiten om diverse redenen hun woning niet in de actieve verkoop te zetten. Met de bewoners is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een potentiële koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

­

Heeft u interesse in één van de onderstaande woningen of als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

­

Hieronder treft u een overzicht aan van de woningen die bij ons in de stille verkoop staan:

 

Woningen met een vraagprijs vanaf € 475.000,=

Gouderak
Vrijstaande woning op een perceel van ca. 533 m2 met een tal aan mogelijkheden! 
Door de extra werkkamer op de begane grond en de grote ruimte in het souterrain is het ideaal voor bijvoorbeeld kantoor of praktijk aan huis. Door zijn ruimte in en om de woning plus de centrale ligging tevens uitermate geschikt voor opgroeiende gezinnen. 

De woning vindt zijn oorsprong in 1916 en heeft een lange geschiedenis, waarbij het zelfs nog als bankgebouw heeft dienst gedaan. Op dijkniveau is de woning speels ingedeeld met een lichte woonkamer en aansluitende woonkeuken met toegang tot een ruim zonnig terras. De (werk)kamer in de onderbouw is ideaal voor werken aan huis! In het souterrain is er verder een hobbyruimte/slaapkamer met een badkamer-en-suite.

De voorzieningen zoals winkels, een basisschool en een bushalte zijn op loopafstand gelegen.
Deze ligging zorgt tevens voor een goede bereikbaarheid van o.a. steden als Gouda en Rotterdam. Binnen 10 minuten bent u met de auto in Gouda! 

Kortom; een karakteristieke woning op een centrale locatie in de dorpskern van Gouderak!