Mijn favorieten

Stille verkoop


Sommige woningbezitters besluiten om diverse redenen hun woning niet in de actieve verkoop te zetten. Met de bewoners is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een potentiële koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

­

Heeft u interesse in één van de onderstaande woningen of als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

­

Hieronder treft u een overzicht aan van de woningen die bij ons in de stille verkoop staan:

Woningen met een vraagprijs vanaf € 350.000,=

Stolwijk
Bungelow op een perceel van 431 m2 op een centrale locatie gelegen.
De woning heeft een begane grondoppervlakte van ruim 98 m2. Momenteel is een gedeelte hiervan ingericht als inpandige garage, indien gewenst is deze eenvoudig te veranderen in slaap-/werkkamer of atelier. De bungalow is centraal gelegen midden in de dorpskern van Stolwijk. Door zijn centrale ligging zijn winkels en alle andere voorzieningen zoals het medisch centrum, (Regio)bank en zwembad op loopafstand gelegen.

De woning is ruim en praktisch ingedeeld met woonkamer, keuken, bijkeuken, garage en slaapkamer met badkamer op de begane grond. Hierdoor kunt u gelijkvloers wonen!  
Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder op de 1e verdieping bereikbaar. Daarnaast is er een vrijstaande stenen berging met zolder aanwezig, welke voldoende opslagmogelijkheid biedt.
Vanwege de mooie ligging van de tuin, heeft u de hele dag zon of schaduw.

Kortom de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen mét heerlijke tuin op een centrale locatie in Stolwijk!


* Deze woning is eventueel ook tijdelijk te huur als u bijvoorbeeld een periode tijdelijk dient te overbruggen voordat u uw nieuwe woning kunt betrekken. Voor de mogelijkheden en verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. We informeren u graag.

 


Woningen met een vraagprijs vanaf € 750.000,=

Stolwijk
Wonen in de rust van het buitengebied, voorzieningen binnen handbereik, genoeg ruimte om een grote hobby bij te houden en een royale woning die altijd keurig is onderhouden.

Niet alleen de woning is ruim te noemen ook beide schuren zijn van een mooi formaat. In totaal is de oppervlakte van deze twee schuren circa 550m² (!) en is dus perfect te gebruiken voor als u een hobby aan huis wilt uitoefenen.

Bent u dus op zoek naar een keurig onderhouden, royaal opgezette woning waar rust en ruimte de kernwoorden zijn en waar u genoeg ruimte hebt in de bijgebouwen om een hobby of iets dergelijks uit te oefenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring