Mijn favorieten

Stille verkoop


Sommige woningbezitters besluiten om diverse redenen hun woning niet in de actieve verkoop te zetten. Met de bewoners is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een potentiële koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

­

Heeft u interesse in één van de onderstaande woningen of als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

­

Hieronder treft u een overzicht aan van de woningen die bij ons in de stille verkoop staan:

 

Woningen met een vraagprijs vanaf € 250.000,=

Krimpen aan den IJssel
Een woning met mogelijkheden in Oud Krimpen! Het betreft een te moderniseren hoekwoning met garage, houten en stenen berging.  De woning heeft een circa 15 meter diepe achtertuin waar u vrijwel de gehele dag kunt genieten van de zon.
De begane grond is opgedeeld in een gesloten keuken en een woonkamer met inbouwkasten en openslaande deuren naar de achtertuin. In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle haard met gemetselde schouw. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot het balkon, en een badkamer. Een vliering biedt praktische bergruimte. Dit alles gelegen op loopafstand van het winkelcentrum.
Kortom, zie jij een uitdaging in het geheel naar eigen smaak moderniseren? Dan biedt deze woning de kans om jouw droom te verwezenlijken en jaren woonplezier te bieden op een sfeervolle, centrale locatie met veel ruimte om de woning.Woningen met een vraagprijs vanaf € 400.000,=

Schoonhoven
Dit herenhuis is tot in de puntjes verzorgd en helemaal af, waardoor u zo uw intrek kunt nemen. Een stijlvolle keuken, modern sanitair en een keurig ingerichte en zonnige achtertuin, zomaar een aantal punten die deze woning kenmerkt.
Door de uitgebouwde woonkamer, welke gedeeltelijk is voorzien van vloerverwarming, is er een zeer royale living gecreëerd. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. Op de tweede verdieping is nog een slaapkamer aanwezig met toegang naar het balkon aan de voorzijde van de woning.
De diepe achtertuin op het westen, is fraai aangelegd. Een heerlijke plek om te genieten van de middag en avondzon.

 

Woningen met een vraagprijs vanaf € 600.000,=

Gouderak
Vrijstaande semi-bungalow op een landelijke locatie met een prachtig ingerichte achtertuin met uitzicht over het weidse polderlandschap (beschermd natuurgebied), zover als je maar kijken kunt! De huidige eigenaar heeft de woning in 2005 volledig laten renoveren en uitgebreid met een heerlijke tuinkamer. In combinatie met de veranda met keukenblok en jacuzzi zorgt dit voor een mooie overgang van de L-vormige woonkamer naar de tuin. Naast de slaapkamers en badkamer op de begane grond, zijn op de eerste verdieping eveneens nog 2 slaapkamers, een badkamer en ruime entresol. Wonen is hier een echte beleving geworden!

Er bestaat de mogelijkheid om een, aan de achterzijde van het perceel aangrenzend, stukje grasland (ca. 1.200 m2) bij te kopen. Dit kan voor de liefhebber van een aantal hobbydieren wellicht een uitkomst zijn.