Mijn favorieten

Stille verkoop


Sommige woningbezitters besluiten om diverse redenen hun woning niet in de actieve verkoop te zetten. Met de bewoners is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een potentiële koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

­

Heeft u interesse in één van de onderstaande woningen of als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

­

Hieronder treft u een overzicht aan van de woningen die bij ons in de stille verkoop staan:

Woningen met een vraagprijs vanaf € 250.000,=

Krimpen aan den IJssel
Een woning met mogelijkheden in Oud Krimpen! Het betreft een te moderniseren hoekwoning met garage, houten en stenen berging.  De woning heeft een circa 15 meter diepe achtertuin waar u vrijwel de gehele dag kunt genieten van de zon.
De begane grond is opgedeeld in een gesloten keuken en een woonkamer met inbouwkasten en openslaande deuren naar de achtertuin. In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle haard met gemetselde schouw. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot het balkon, en een badkamer. Een vliering biedt praktische bergruimte. Dit alles gelegen op loopafstand van het winkelcentrum.
Kortom, zie jij een uitdaging in het geheel naar eigen smaak moderniseren? Dan biedt deze woning de kans om jouw droom te verwezenlijken en jaren woonplezier te bieden op een sfeervolle, centrale locatie met veel ruimte om de woning.