Mijn favorieten

Stille verkoop


Sommige woningbezitters besluiten om diverse redenen hun woning niet in de actieve verkoop te zetten. Met de bewoners is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een potentiële koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

­

Heeft u interesse in één van de onderstaande woningen of als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

­

Hieronder treft u een overzicht aan van de woningen die bij ons in de stille verkoop staan:

 

Woningen met een vraagprijs vanaf € 250.000,=

Krimpen aan den IJssel
Een woning met mogelijkheden in Oud Krimpen! Het betreft een te moderniseren hoekwoning met garage, houten en stenen berging.  De woning heeft een circa 15 meter diepe achtertuin waar u vrijwel de gehele dag kunt genieten van de zon.
De begane grond is opgedeeld in een gesloten keuken en een woonkamer met inbouwkasten en openslaande deuren naar de achtertuin. In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle haard met gemetselde schouw. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot het balkon, en een badkamer. Een vliering biedt praktische bergruimte. Dit alles gelegen op loopafstand van het winkelcentrum.
Kortom, zie jij een uitdaging in het geheel naar eigen smaak moderniseren? Dan biedt deze woning de kans om jouw droom te verwezenlijken en jaren woonplezier te bieden op een sfeervolle, centrale locatie met veel ruimte om de woning.

 

 

Woningen met een vraagprijs vanaf € 240.000,= k.k.

Stolwijk
Tussenwoning aan de rand van Stolwijk. Aan de voorzijde van de woning zie je niet direct wat zo bijzonder is, maar eenmaal binnen is dat snel duidelijk! Vanuit de woonkamer heb je vrij uitzicht over het polderlandschap, zo ver als je kunt kijken. Daarnaast hebben de huidige eigenaren alles tot in de puntjes verzorgd en werkelijk perfect onderhouden.
In de gezellige woonkamer met een lichte plavuizenvloer ligt vloerverwarming. Heerlijk comfortabel. De nette keuken is in neutrale kleurstelling. Momenteel zijn er in de woning drie heerlijke slaapkamers. Voorheen waren dit er vier, maar de ouderslaapkamer is vergroot door de kleine kamer erbij te betrekken.
De tuin is enkele jaren geleden geheel opgeknapt en uitgevoerd met een kunststof vlonder die aan een brede sloot grenst. Het is hier heerlijk vertoeven en het prachtige vrije uitzicht is daarbij natuurlijk uniek.

 

 

Woningen met een vraagprijs vanaf € 425.000,= k.k.

Gouderak
Karakteristieke vrijstaande woning met heerlijke ruime tuin! De karakteristieke details sieren zowel de buiten- als binnenzijde. Paneeldeuren, visgraat parket, balkenplafond; het is allemaal te vinden in de woning. Er is daarnaast een woonoppervlakte van meer dan 200 m2.
Op dijkniveau is de woning speels ingedeeld met een heerlijke lichte woonkamer en aansluitende woonkeuken met een heerlijk zonnig balkon. De werkkamer in het onderhuis is ideaal voor werken aan huis! Vanuit de werkkamer loopt u zo de tuin in. In het souterrain is er verder een hobbyruimte/slaapkamer met een badkamer-en-suite. De zonnige tuin is op het zuiden gelegen en is zeer speels uitgevoerd. Parkeergelegenheid is zelfs op eigen terrein aanwezig. Kortom een unieke woning op een leuke locatie in de dorpskern van Gouderak!

 

 

 

Woningen met een vraagprijs vanaf € 600.000,=

Gouderak
Vrijstaande semi-bungalow op een landelijke locatie met een prachtig ingerichte achtertuin met uitzicht over het weidse polderlandschap (beschermd natuurgebied), zover als je maar kijken kunt! De huidige eigenaar heeft de woning in 2005 volledig laten renoveren en uitgebreid met een heerlijke tuinkamer. In combinatie met de veranda met keukenblok en jacuzzi zorgt dit voor een mooie overgang van de L-vormige woonkamer naar de tuin. Naast de slaapkamers en badkamer op de begane grond, zijn op de eerste verdieping eveneens nog 2 slaapkamers, een badkamer en ruime entresol. Wonen is hier een echte beleving geworden!

Er bestaat de mogelijkheid om een, aan de achterzijde van het perceel aangrenzend, stukje grasland (ca. 1.200 m2) bij te kopen. Dit kan voor de liefhebber van een aantal hobbydieren wellicht een uitkomst zijn.

 

 

 

Schoonhoven
Op werkelijk schitterende en unieke buitendijkse locatie, royale vrijstaande villa (oppervlakte ca. 200 m2) met zonnige achtertuin en 2 terrassen direct aan het water gelegen. Fantastisch uitzicht over de Lek! Goed onderhouden, typisch jaren ’30 architectuur, ruime living, 5 slaapkamers en met goede mogelijkheid voor kantoor-/praktijkruimte aan huis. Het geheel is gelegen op eigen grond. Direct aan het water !

Een unieke woning met karakteristieke sfeer en uitstraling aan de rand van het centrum van Schoonhoven met winkels en restaurants op loopafstand. Goede/snelle verbinding naar de Provinciale weg richting Rotterdam/Utrecht/Gouda. Snelle veerverbinding naar provinciale weg richting Gorinchem en Dordrecht.