Mijn favorieten

Stille verkoop


Sommige woningbezitters besluiten om diverse redenen hun woning niet in de actieve verkoop te zetten. Met de bewoners is afgesproken dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een potentiële koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

­

Heeft u interesse in één van de onderstaande woningen of als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

­

Hieronder treft u een overzicht aan van de woningen die bij ons in de stille verkoop staan:

Woningen met een vraagprijs vanaf € 750.000,=

Stolwijk
Wonen in de rust van het buitengebied, voorzieningen binnen handbereik, genoeg ruimte om een grote hobby bij te houden en een royale woning die altijd keurig is onderhouden.

Niet alleen de woning is ruim te noemen ook beide schuren zijn van een mooi formaat. In totaal is de oppervlakte van deze twee schuren circa 550m² (!) en is dus perfect te gebruiken voor als u een hobby aan huis wilt uitoefenen.

Bent u dus op zoek naar een keurig onderhouden, royaal opgezette woning waar rust en ruimte de kernwoorden zijn en waar u genoeg ruimte hebt in de bijgebouwen om een hobby of iets dergelijks uit te oefenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring