Mijn favorieten

Verkoop


Bij het verkopen van een woning of een bedrijfspand is een goede begeleiding een vereiste. U kunt namelijk met vele zaken te maken krijgen, waaronder langere verkooptijden, juridische kwesties of een wirwar van online-overzichten van te koop staande onroerende zaken. Daarbij speelt bij de verkoop de, volgens velen, belangrijkste vraag namelijk: 'wat wordt mijn vraagprijs en wat kan mijn woning opbrengen?' Vele zaken die op uw pad komen en waar wij u op persoonlijke professionele wijze doorheen loodsen.

Een verkoopopdracht begint bij Arnoud de Jong Makelaardij altijd met de gratis en vrijblijvende "waardebepaling". Dit is een inschatting van de verkoopwaarde van uw woning of bedrijfspand. Daarbij informeren wij u ook uitgebreid over onze op uw woning afgestemde werkwijze, de (advertentie/promotie)campagne, onze manier van bezichtigen en begeleiding gedurende het hele verkoopproces. Pas nadat u hier kennis van heeft genomen beslist u of u met ons in zee wilt gaan.

Ons uitgangspunt is dat uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Hierbij past dan ook een persoonlijke werkwijze waarin u als klant centraal staat.

Uiteraard komt uw object met een mooie presentatie op www.funda.nl, de grootste onroerend goed website van Nederland is.