Mijn favorieten

Verkoop

Bij het verkopen van een woning of een bedrijfspand is een goede begeleiding een vereiste. U kunt namelijk met vele zaken te maken krijgen; strategische keuzes, juridische kwesties of persoonlijke belangen. Daarbij speelt bij de verkoop de, volgens velen, belangrijkste vraag namelijk: 'wat wordt de vraagprijs en wat kan mijn woning opbrengen?' Vele zaken die op uw pad komen en waar wij u op persoonlijke professionele wijze doorheen zullen loodsen.

Een verkoopopdracht begint bij Arnoud de Jong Makelaardij altijd met een gratis en vrijblijvend "waarde-advies". Dit is een inschatting van de verkoopwaarde van uw woning. Daarbij informeren wij u ook uitgebreid over onze, op uw woning afgestemde, werkwijze, de verkooppresentatie welke we in zullen zetten, onze manier van bezichtigen en onze begeleiding gedurende het hele verkoopproces. Voor de verkooppresentaties werken wij met gespecialiseerde bedrijven, zoals woningfotografen. Op deze manier zorgen wij voor een mooie presentatie en zo goed mogelijke eerste indruk van uw woning richting potentiele kandidaten.

Al deze informatie lichten wij u toe in een eerste gesprek welke meestal bij u thuis plaats vindt. Na dit gesprek krijgt u een advies en plan van aanpak betreffende uw woning toegestuurd. Op deze manier heeft u rustig de tijd alles nog eens na te lezen en te overwegen. Pas daarna beslist u of u met ons in zee wilt gaan.

Ons uitgangspunt is dat uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Hierbij past dan ook een persoonlijke werkwijze waarin u als klant centraal staat.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring