Mijn favorieten

Taxatie


Bij verbouwing, aankoop, oversluiting van uw hypotheek, boedelscheiding en zo nog een aantal zaken, heeft u een door de bank geaccepteerd taxatierapport nodig.

Arnoud de Jong is een be√ędigde NVM-registertaxateur en kan vaak binnen 2 of 3 werkdagen een zeer uitgebreid en deskundig taxatierapport voor u verzorgen dat door alle banken en instellingen in Nederland wordt geaccepteerd.

Bedrijfsobjecten, agrarisch onroerend goed en WOZ:

Voor bedrijfs- en agrarische-objecten kunnen wij ook een taxatierapport verzorgen ook hierbij kan het doel verschillen van aan- tot verkoop, financiering of bijvoorbeeld staking van een onderneming. In dit kader behoort een minnelijke waardering gezamenlijk met de Belastingdienst ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast zijn wij WOZ gecertificeerd zodat wij bevoegd zijn tot het uitvoeren van WOZ taxatie. Wij kunnen desgewenst een WOZ contrataxatie maken indien u het niet eens bent met de voor uw object vastgestelde waarde.

Wij zijn eveneens aangesloten bij het NWWI. Direct een NWWI taxatie aanvragen ? Klik hier voor aanvraagformulier of neem contact met ons op.