Mijn favorieten

Onze medewerkers

Arnoud de Jong Makelaardij B.V.

Arnoud de Jong
Arnoud de Jong
NVM Makelaar/directeur
Dat Arnoud eigenaar is van ons makelaarsbureau, spreekt eigenlijk wel voor zich. Arnoud is sinds 1999 werkzaam in de makelaardij. Als makelaar en taxateur kent hij de Krimpenerwaard op z’n duimpje. Hij vindt het een voorrecht om iemand bij te mogen staan bij een van de grootse aan- of verkopen in het leven!
Occo Postma
Occo Postma
Sinds april 2019 versterkt Occo het team en is mede vennoot van Arnoud de Jong Makelaardij B.V.
Occo is al meer dan 25 jaar als makelaar werkzaam en weet als geen ander hoe hij het beste resultaat voor u kan behalen.
José Renes
José Renes
Is al jarenlang een vaste kracht binnen ons team. Heeft veel lokale en inhoudelijke kennis, weet wat er speelt en zorgt ervoor dat de administratieve zaken goed worden geregeld. Bel of mail haar gerust, zij helpt u graag!
Erik Timmermans
Erik Timmermans
Makelaar in opleiding. Zeer actief en gedreven om alles goed te laten verlopen. Net als in de vele sporten die hij beoefent gaat hij altijd voor het maximale resultaat. Erik is voor velen dan ook een aanspreekpunt binnen ons kantoor.
Bianca Verstoep
Bianca Verstoep
Zorgt ervoor dat onze binnendienst op rolletjes loopt. Met veel enthousiasme helpt ze u met al uw vragen. Wilt u een afspraak plannen, zij zal in overleg met u altijd op korte termijn een plekje in de agenda weten te vinden.
Mariska van Zwienen
Mariska van Zwienen
Loopt ook al heel wat jaartjes mee in de makelaardij en weet naast haar gezin ook binnen ons team de administratieve zaken goed te managen. Geeft de makelaars veel ondersteuning in hun werkzaamheden.