Mijn favorieten

Ons kantoor

Een jong actief makelaarskantoor dat vrijwel alle facetten van de makelaardij uitoefent in het Groene Hart van Nederland. Meer specifiek de Krimpener- en Lopikerwaard en nabije omstreken. Wij zijn specialist op het gebied van wonen en bedrijfsmatig onroerend goed.

Graag behartigen wij uw belangen bij zowel de aankoop als de verkoop van uw onroerend goed, en ook het taxeren ervan. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en branchekennis. Wij staan als gecertificeerde makelaars en taxateurs ingeschreven in VastgoedCert en zijn lid van de gerenommeerde brancheorganisatie Nederlandse Coörperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM). Jaarlijks volgen we bijscholing en blijven we op de hoogte van alle vernieuwingen, wet- en regelgevingen.

Onze flexibele, klantgerichte aanpak is niet aan kantoortijden gebonden. Daarbij zijn onze tarieven in evenwicht met de geboden of de door u gewenste dienstverlening.
Dit tezamen maakt het mogelijk om uw belangen optimaal te behartigen en u dienstverlening op maat te leveren.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ervaar onze deskundigheid. Wij maken graag kennis met u.

 

Arnoud de Jong Makelaardij B.V.

Kantoor Vestiging Arnoud de Jong Makelaardij B.V.

Adresgegevens

Nijverheidsweg 49
2821 AT STOLWIJK
KvK nummer: 24381918
BTW nummer: NL819606522
Ons kantoor is van ma. t/m. vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar tot 19.00 uur. Zaterdag zijn we op afspraak geopend en telefonisch bereikbaar tot 13.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Routeplanner