Mijn favorieten

Aankoop

Het kopen van een nieuwe woning lijkt eenvoudig, maar is het dat ook? Hoe weet u dat u niet te veel betaald? Of in de huidige markt; dat u een reëel bod doet waarmee u kans maakt? Hoe is de bouwkundige staat? Is het contract juridisch juist? Hoe is het fiscaal geregeld? Dit zijn nog maar enkele vragen waar u waarschijnlijk geen volledig antwoord op kunt geven.

Als geen ander weten wij, als makelaarskantoor dat is aangesloten bij de NVM, wat er in de markt speelt. Bij een volledige aankoop zullen wij onder andere de navolgende zaken uitdiepen en uitvoeren:
    •         uitgebreid onderzoek van de woning of het bedrijfspand en haar omgeving op bouwkundig,
               juridisch, milieutechnisch en planologisch gebied;

    •         deskundige begeleiding tijdens de bezichtiging(en);
    •         uitgebreide bespreking van bevindingen en objectief advies van voor- en nadelen en
               mogelijkheden;

    •         professionele prijsonderhandelingen;
    •         uitgebreide uitleg en toelichting op de koopakte;
    •         controle van de opgestelde akten;
    •         nazorg (o.a. eindinspectie).
Natuurlijk bepaalt u zelf of de begeleiding geheel door ons kantoor wordt gedaan of dat u gebruik maakt van één of een aantal van onze deeldiensten. In dat geval doet u een aantal van bovenstaande punten zelf en vullen wij waar gewenst aan. Dus ook voor aankoopbemiddeling op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast hebben wij goede contacten met aanverwante bedrijven (bouwkundige bureaus, milieutechnische bureaus, notarissen e.d.) zodat u ook hiermee op vele vlakken uw voordeel kunt doen.

Tarieven:
Omdat wij aankoopdiensten op maat verlenen is het niet mogelijk in deze tekst exact aan te geven wat de kosten voor een aankoopbegeleiding zullen zijn. Zaken die een rol spelen bij de kosten zijn onder andere de complexiteit van de woning en de door u gewenste dienstverlening.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en let naast de kosten ook op de vele (naast financiële ook praktische en emotionele) voordelen die een deskundige voor u kan bereiken. Een aankoopmakelaar is niet altijd uit te drukken in ”bespaarde” kosten, maar garandeert u van een stukje extra rust en zekerheid bij aankoop van een van de grootste aankopen van uw leven.

Klik hier voor een voorbeeld van enkele succesvolle aankoopopdrachten.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring