Mijn favorieten

Aankoop


Het kopen van een nieuwe woning of bedrijfspand lijkt eenvoudig, maar is het dat ook? Hoe weet u dat u niet teveel betaald? Hoe is de bouwkundige staat? Is het contract juridisch juist? Hoe is het fiscaal geregeld? Dit zijn nog maar enkele vragen waar u waarschijnlijk geen volledig antwoord op kunt geven.

Als geen ander weten wij als makelaarskantoor dat is aangesloten bij de NVM wat er in de markt speelt. Iets dat u zelf zult ervaren indien u ons uitnodigt voor een vrijblijvend gesprek. Omdat u vele zaken ook zelf kunt doen, verrichten wij ook deeldiensten. Bij een volledige aankoop zullen wij onder andere de navolgende zaken uitdiepen en uitvoeren:

  • uitgebreid onderzoek van de woning of het bedrijfspand en haar omgeving op bouwkundig, juridisch, milieutechnisch en planologisch gebied;
  • deskundige begeleiding tijdens de bezichtiging(en);
  • professionele prijsonderhandelingen;
  • uitgebreide uitleg en toelichting op de koopakte;
  • uitstekende nazorg (eindinspectie en energieafwikkeling).

Natuurlijk bepaald u zelf of de begeleiding geheel door ons kantoor wordt gedaan of dat u gebruik maakt van één of een aantal van onze deeldiensten. Dus ook voor aankoopbemiddeling op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast hebben wij goede contacten met aanverwante bedrijven (bouwkundige bureaus, milieutechnische bureaus, notarissen e.d.) zodat u ook hiermee op vele vlakken uw voordeel kunt doen.

Tarieven:

Omdat wij aankoopdiensten op maat verlenen is het niet mogelijk in deze presentatie exact aan te geven wat de kosten voor een aankoopbegeleiding zullen zijn. Zaken die een rol spelen bij de kosten zijn onder andere de complexiteit van het object en de door u gewenste dienstverlening.

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden en let naast de kosten ook op de vele (financiële) voordelen die een deskundige voor u kan bereiken.

Klik hier voor een voorbeeld van enkele succesvolle aankoopopdrachten.