Terug naar de resultaten
Barteweg 15 143 in Ede 6718 TH

Barteweg 15 143

6718 TH Ede
Vraagprijs € 60.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Fantastisch recreëren in de mooie bosrijke omgeving van Ede!

Deze knusse chalet is gelegen op een ruim perceel van het Recreatiepark ’t Gelloo.

De kavel met een oppervlakte van ca. 300 m² beschikt over een eigen parkeerplaats, is volledig omheind en voorzien van een aangelegd terras met een fleurige groene tuin.

De chalets zijn op ruime afstand van elkaar...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2005 Woonoppervlakte 48 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Fantastisch recreëren in de mooie bosrijke omgeving van Ede!

Deze knusse chalet is gelegen op een ruim perceel van het Recreatiepark ’t Gelloo.

De kavel met een oppervlakte van ca. 300 m² beschikt over een eigen parkeerplaats, is volledig omheind en voorzien van een aangelegd terras met een fleurige groene tuin.

De chalets zijn op ruime afstand van elkaar gelegen, waardoor u in alle rust van uw vakantie kunt genieten!

Over de chalet:
Het betreft een Donkervoort chalet uit het bouwjaar ca. 2005 met een totale woonoppervlakte van ca. 48 m².
De chalet beschikt over twee slaapkamers, voorzien van vier slaapplaatsen. De grote slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een kastenwand met schuifdeuren, tevens zijn hier de opstelplaats van de CV ketel en de groepenkast aanwezig.
De kleine slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed welke eenvoudig is uit te breiden naar een tweepersoonsbed.

Naast de kleine slaapkamer is de badkamer gesitueerd, welke is uitgerust met een douchecabine, toilet, wastafel en badkamermeubel.

De open keuken is in rechte opstelling met kunststofblad uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: een koel-vriescombinatie, vaatwasser en 4 pits gaskookstel.

De woonkamer is een heerlijke plek met toegang tot de tuin, de prachtige lichtinval gedurende elk jaargetijde maakt dat je hier het hele jaar echt kunt genieten.

Het is hier sowieso zowel ’s zomers als ’s winters goed vertoeven dankzij de CV-installatie en de airconditioning.
Daarnaast is het chalet voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, vloer-, wand- en dakisolatie, alsmede waterleidingisolatie, optimaal geïsoleerd dus!

Aansluitingen:
- Centrale antenneaansluiting
- Telefoonaansluiting
- Televisie- en radio-installatie
- Verlichting
- Airconditioning (verwarming functioneert niet)
- Centrale verwarming met radiatoren

In de tuin is een schuurtje aanwezig met een oppervlakte van ca. 3,2 m², waar alle handige tuingereedschappen kunnen worden opgeslagen. Verder is in de tuin een nette zitplaats aanwezig met een hardstenen ronde tafel, waar u tijdens heerlijke zomeravonden nog lang kunt blijven genieten van de rust en privacy.

Deze sfeervolle recreatiewoning kan worden opgeleverd inclusief inventaris en tuinaanleg.

Over het park:
Recreatiepark ‘t Gelloo is een vakantiepark in Ede, gelegen midden in de Gelderse bossen op de Veluwe.
De ligging zorgt voor een groot aanbod aan activiteiten in de (nabije) omgeving. Dit, in combinatie met de vele faciliteiten maakt van Recreatiepark ‘t Gelloo een echt familiepark.
Een verblijf op Recreatiepark ‘t Gelloo staat garant voor een veelzijdige vakantie; ontdek de natuurrijke omgeving, bezoek een van de vele musea in de buurt of verken de nabijgelegen pittoreske dorpjes en historische steden.
Geen zin om eropuit te trekken? Geen probleem, de faciliteiten op het vakantieparken zorgen voor uren vermaak. Kortom; of u nu interesse heeft in een ontspannen verblijf met uw partner of in een actieve vakantie met uw gezin, bij Recreatiepark ‘t Gelloo bent u aan het goede adres.

Huurgrond:
De chalet is gelegen op huurgrond, waarvoor jaarlijkse kosten dienen te worden afgedragen.
Deze kosten bedragen per jaar:
- Huurkavel ‘oude gedeelte park’: € 3.166,61 incl. 9% BTW (exclusief gas, water en elektra; op basis van verbruik)
- Vergoeding restafval: € 143,00 incl. 9% BTW
- Vergoeding CAI: € 231,00 incl. 9% BTW
- Vergoeding internet (indien gewenst): € 231,00 incl. 9% BTW
- Videma: € 47,77 incl. 21% BTW
- Entreekosten (eenmalig bij doorverkoop): € 1.275,00 incl. 21% BTW

Het is niet mogelijk de chalet te verhuren, wel is het mogelijk om directe familie te laten overnachten in de chalet. Permanente bewoning is derhalve niet toegestaan.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 60.000,- kosten koper Prijs per m² € 1.250,- Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Stacaravan Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2005 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 48 m² Perceeloppervlakte 300 m² Externe bergruimte 3 m² Inhoud 150 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafel, Douche, Toilet Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen TV kabel, Airconditioning Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, eigendom Buitenruimte Tuin Voortuin Hoofdtuin Voortuin Oppervlakte hoofdtuin 180 m² (12.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Ede Sectie A Perceelnummer 1202 Oppervlakte 300 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring